به گزارش وب
سایت دکتر سلام، اگر سردرد هایی مداوم دارید توصیه میکنیم از خوردن ترشی
ها و خوراکی هایی که سرکه دارند خودداری کنید چون محرک اعصاب هستند و به
سلامتی تان آسیب وارد می کنند و اعضای عصبی بدنتان را آزار می دهند
یک
متخصص طب سنتی با بیان خواص پرتقال گفت: مصرف سرکه سردردهای میگرنی را
افزایش میدهد و ترشیها نیز به اعصاب آسیب میرساند غیر از آب نارنج که به
اعصاب سالم آسیبی وارد نمیکند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد میکند.
به گزارش مجید انوشیروانی اظهار داشت: معده، دهانه رحم, مثانه, دهانه معده, شریانها و رباطها جزو اعضا عصبی هستند.
بهگفته
وی مصرف سرکه سردردهای میگرنی را افزایش میدهد، همچنین سرکه برای
سردردهایی که با انقباض و انبساط همراه هستند, مضر است و کلاً سرکه برای
اعصاب سالم و اعصاب ناسالم مضر است.
ترشیها به اعصاب آسیب میرساند غیر از آب نارنجاین
متخصص طب سنتی افزود: ترشیها به اعصاب آسیب میرساند غیر از آب نارنج که
به اعصاب سالم آسیبی وارد نمیکند ولی به اعصاب ناسالم آسیب وارد میکند.
آب نارنج را نباید صاف کرد و باید همراه با پالپ مصرف شود.
انوشیروانی
بیان کرد: سکنجبین با سرکه و عسل تهیه میشود و نعناعی که به آن اضافه
میشود, محافظ اعصاب است. البته بهتر است که سبزی نعناع تازه در تهیه
سکنجبین استفاده شود.
وی
بیان داشت: سکنجبینی که ترش باشد, راههای هوایی را تحریک میکند. همچنین
در سکنجبینی که در زمستان مصرف میشود باید عسل بیشتری زده شود و شیرینی
بیشتر داشته باشد ولی سکنجبینی که در تابستان مصرف میشود, باید ترشتر
باشد.
پرتقال به کاهش اندوه و خشم قلب کمک میکند
این
متخصص طب سنتی اضافه کرد: پرتقال از دسته مرکبات مقوی قلب است و کاهنده
اثرات خشم در بدن بوده است, پرتقال به کاهش اندوه و خشم قلب کمک میکند.
انوشیروانی
بیان کرد: میوه پرتقال برای افرادی که دچار گرمی مفرط خون هستند مفید است و
صفرابَر بوده و دفع ادرار را زیاد میکند, پوست پرتقال نیز معده را تقویت
میکند و میتوان از آن مربا تهیه کرد.
وی خاطرنشان کرد: پرتقال
ترش برای کسانی که قلب, کبد و مغزشان ضعیف است و برای افرادی که دچار
نارسایی در غده تیروئید هستند, مفید نیست و برای سینه زیانآور است و موجب
کاهش میل جنسی میشود.
انتهای پیام/