معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا کنون 300 تن انواع ماهی گرمابی در هرمزگان برداشت شده است.
کد خبر: ۲۶۳۱۵۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲ 20 July 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، کریمی در جمع جبرنگاران گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال420 تن ماهی گرمابی برداشت شود که 10 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است است.
 
وی افزود: ماهی‌های گرمابی از سدهای خاکی و ذخیره آب کشاورزی در شهرستان‌های حاجی آباد، بشاگرد، سیریک، میناب، بندرعباس و رودان برداشت شده است.
 
کرمی با اشاره به انواع مختلف ماهی‌های گرمابی، بیان کرد: کپور معمولی، کپور نقره ای، کپور علفخوار و کپور سرگنده و هامور از جمله ماهیان گرمابی است.
 
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان افزود: افزایش اشتغالزایی، تامین نیاز مردم در مناطق دور از ساحل، تقویت منابع آبخیزداری و کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آبی در پشت سدها از مهم‌ترین اهداف پرورش ماهی های گرمابی در استان است.
 
کریمی با اشاره به اینکه ماهی‌های صید شده علاوه بر استان‌های تهران،اصفهان و فارس به کشور عراق صادر می‌شود، خاطرنشان کرد: این ماهی ها در دمای بین 18 تا 30 درجه رشد کرده و به علت شرایط آب و هوایی استان و غذادهی مناسب از سرعت رشد بالایی برخوردار هستند.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار