به گزارش تابناک هرمزگان، کریمی در جمع جبرنگاران گفت: پیشبینی میشود تا پایان سال420 تن ماهی گرمابی برداشت شود که 10 درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است است.
وی افزود: ماهیهای گرمابی از سدهای خاکی و ذخیره آب کشاورزی در شهرستانهای حاجی آباد، بشاگرد، سیریک، میناب، بندرعباس و رودان برداشت شده است.
کرمی با اشاره به انواع مختلف ماهیهای گرمابی، بیان کرد: کپور معمولی، کپور نقره ای، کپور علفخوار و کپور سرگنده و هامور از جمله ماهیان گرمابی است.
معاون آبزی پروری شیلات هرمزگان افزود: افزایش اشتغالزایی، تامین نیاز مردم در مناطق دور از ساحل، تقویت منابع آبخیزداری و کشاورزی و استفاده بهینه از منابع آبی در پشت سدها از مهمترین اهداف پرورش ماهی های گرمابی در استان است.
کریمی با اشاره به اینکه ماهیهای صید شده علاوه بر استانهای تهران،اصفهان و فارس به کشور عراق صادر میشود، خاطرنشان کرد: این ماهی ها در دمای بین 18 تا 30 درجه رشد کرده و به علت شرایط آب و هوایی استان و غذادهی مناسب از سرعت رشد بالایی برخوردار هستند.