کد خبر: ۲۸۵۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴ 28 August 2016

علی اوسط هاشمی گفت: یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های بندر چابهار، مجاورت آن با آب‌های آزاد بین‌المللی، همسایگی مستقیم با کشورهای پاکستان و افغانستان و به طور غیرمستقیم با کشورهای آسیای مرکزی است که یک راه غیرقابل چشم پوشی برای این کشورهای محصور در خشکی به دریاهای آزاد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بندر اقیانوسی و بین المللی چابهار بستر عالی برای ترانزیت و کشتیرانی تجاری دارد. 
هاشمی بیان کرد: برای توسعه سواحل مکران دولت درصدد است با ایجاد صنایع مختلف در زمینه صنعت نفت و گاز به تحقق توسعه در این سواحل کمک کند.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استفاده از دریا و ظرفیت‌های اقتصاد دریایی و ایجاد مراکز جدید صنعتی بدون شک در توسعه سواحل استان بسیار تاثیرگذار خواهد بود تا بتوانیم این سواحل را با اقتصاد متکی به دریا توسعه دهیم.
هاشمی بیان کرد: طرح توسعه سواحل مکران در برنامه ششم توسعه از موضوعاتی است که توانسته افق روشنی برای توسعه این سواحل ارزشمند ترسیم کند.
وی تاکید کرد: طرح توسعه‌ پایدار سواحل مکران موجب، پویایی و تحرک در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در این منطقه می شود و با ایجاد منطقه‌ای امن برای جذب سرمایه‌‌های داخلی و خارجی، اشتغال، مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر و تولید امنیت پایدار را به ارمغان می آورد.

منبع: نفت ما
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار