کد خبر: ۴۴۸۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶ 25 June 2017

مدیرجهاد کشاورزی میرجاوه گفت:از 3 هزار هکتار اراضی باغی در این شهرستان 300 هکتار به کشت زردالو اختصاص دارد که از این میزان 200 هکتار بارور است.

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، محسن کهرازهی افزود:در این شهرستان چهار نوع زردآلو به نام شاهرودی، کرجی، شکم پاره و محلی تولید می شود .

وی در ادامه از پیش بینی برداشت 2 هزار تن زردآلو در میرجاوه خبر داد و گفت: عملکرد برداشت زردآلو در هر هکتار 10 تن است.

کهرازهی خاطرنشان کرد: در زمان برداشت زردآلو در این شهرستان برای 300 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می شود.

وی اظهار کرد: محصول برداشت شده در این شهرستان به مصارف داخلی شهرستان و مرکز استان می رسد.

مدیرجهاد کشاورزی میرجاوه بیان کرد: اصلاح الگو مصرف آب در این منطقه سبب تداوم در تولید این محصول در منطقه می شود.

کهرازهی همچنین به موقعیت مناسب این شهرستان در تولید انگور نیز اشاره کرد و گفت: پنج نوع انگور از قبیل یاقوتی، فخری، شش عروس، عسگری و رغم قندهاری در میرجاوه کشت می‌شود.

وی تصریح کرد: برداشت انگور در شهرستان مرزی میرجاوه از تیرماه شروع شده است و تا مردادماه ادامه دارد و هنگام برداشت برای بیش از دو هزار نفر شغل ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: انگور برداشت شده به مرکز استان و به دلیل همجواری با کشور پاکستان به این کشور صادر می‌شود.

مدیرجهادکشاورزی میرجاوه خاطرنشان کرد: شهرستان مرزی میرجاوه به دلیل داشتن شرایط اقلیمی مناسب یکی از قطب‌های مهم کشاورزی در استان است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار