به گزارش خبرگزاری ها، در تاریخ 10 نوامبر، یک هیأت منصوب شده توسط شورای امنیت سازمان ملل نامه‌ محرمانه‌ای را به دیپلمات‌های ارشد ارسال کرد که در آن تصریح شده بود که هیچ شواهدی در خصوص ادعاهای عربستان سعودی مبنی بر اینکه ایران مسئول حمله اخیر موشکی انصارالله به ریاض است، وجود ندارد.

مدتی قبل سردار جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به این ادعاها تاکید کرده است: ما امکان انتقال موشک به آنجا(یمن) را نداریم و موشک‌ها برای خودشان است.

پایگاه تحقیقی آمریکایی «اینترسپت» در گزارشی ضمن اعلام این خبر نوشت، طبق گفته اعضای این هیأت،  تنگ‌تر شدن محاصره یمن توسط ائتلاف سعودی و تکیه عربستان سعودی به بند 14 از قطعنامه 2216 شورای امنیت سازمان ملل، که به  کشورهای عضو سازمان ملل اجازه می‌دهد تا اقداماتی را به منظور جلوگیری از انتقال کالاهای نظامی به انصارالله انجام دهند، ظاهراً تلاشی برای ایجاد مانع در مسیر تحویل کمک‌های انساندوستانه به غیرنظامیان یمنی است.

با اینحال، ریاض اصرار دارد که مسدود کردن تمامی بنادر زمینی، هوایی و دریایی یمن توسط نیروهای ائتلاف تحت رهبری ریاض، موقتی بوده است و در فرایند تحویل کمک‌های غذایی به کشور یمن اخلال ایجاد نمی‌کند.

عربستان سعودی ایران را متهم کرده است که موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد در اختیار انصارالله یمن قرار داده است. عربستان مدعی است که یکی از این موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد را در روز 4 نوامبر، بر فراز ریاض رهگیری کرده است و تهران این ادعا را «خلاف واقعیت» دانسته است.

مقامات ارشد آمریکا از جمله «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز ایران را مقصر حمله به فرودگاه ملک خالد در نزدیکی ریاض دانسته‌اند.

ایران به طور دائم شایعاتی مبنی بر تسلیح انصارالله را رد کرده است و «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران تصریح کرده است که پرتاب موشک انصارالله به سمت پایتخت عربستان، «واکنش به تهاجم (ریاض)»  بوده است و افزود که اعتقاد ریاض به دشمن بودن جمهوری اسلامی با ایران، «یک اشتباه استراتژیک» است.

عربستان از زمان حمله موشکی به فرودگاه ریاض در روز چهار نوامبر (13 آبان)، یمن را در محاصره کامل قرار داده است. «مارک لوکوک» رئیس کمک های بشردوستانه سازمان ملل پس از اعمال محاصره یمن در نشست شورای امنیت اعلام کرد که جلوگیری از انتقال کمک به یمن، باعث قحطی و مرگ میلیون ها نفر خواهد شد، وضعیتی که جهان طی دهه های گذشته شبیه آن را ندیده است.

سازمان ملل بارها هشدار داده که حدود هفت میلیون نفر در یمن در حال حاضر در معرض گرسنگی قرار دارند. یمن همچنین دستخوش شیوع بیماری وبا است که بیش از 900 هزار نفر را آلوده کرده است.