آتش‌سوزی گسترده در کوه دراک شیراز مهار شد؛ تلاش برای خاموش کردن ضلع شرقی ادامه دارد

گروه استان ها-رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز از مهار آتش‌سوزی گسترده در سه ضلع کوه دراک خبر داد و گفت نیروهای آتش‌نشانی همچنان در تلاش برای خاموش کردن شعله‌ها در ضلع شرقی این کوه هستند.
کد خبر: ۱۲۰۰۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۹ 12 May 2025

آتش‌سوزی گسترده در کوه دراک شیراز مهار شد؛ تلاش برای خاموش کردن ضلع شرقی ادامه دارد

به گزارش تابناک از فارس؛هادی عیدی‌پور با اشاره تشریح جزئیات این حادثه اظهارداشت: حوالی ساعت ۱۳:۳۷ امروز دوشنبه، گزارش وقوع آتش‌سوزی در کوه دراک به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که بلافاصله نیروهای آتش‌نشانی از شش ایستگاه با بیش از ۳۰ نیروی عملیاتی به محل اعزام شدند.

وی با اشاره به گستردگی حریق از چهار جهت شمال، جنوب، شرق و غرب به دلیل توپوگرافی خاص منطقه و وزش باد، بیان داشت: با تلاش بی‌وقفه نیروهای آتش‌نشانی، فضای سبز و سایر بخش‌های شهرداری، آتش در سه ضلع شمالی، جنوبی و غربی به طور کامل مهار شده است و در حال حاضر تنها ضلع شرقی کوه همچنان درگیر آتش است.

عیدی‌پور با بیان اینکه ارتفاع شعله‌ها در برخی نقاط به حدود چهار متر می‌رسید، پوشش گیاهی متراکم منطقه را عامل اصلی سرعت بالای گسترش آتش و دشواری عملیات اطفاء عنوان کرد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز همچنین به صعب‌العبور بودن مسیر دسترسی به منطقه آتش‌سوزی اشاره کرد و افزود: به دلیل کوهستانی بودن محل، تنها تیم‌های آموزش‌دیده و مجهز قادر به ورود و انجام عملیات اطفاء هستند.

وی از هماهنگی با ستاد مدیریت بحران شهرستان شیراز برای اعزام تیم‌های داوطلب و کوهنوردان به منظور بهره‌گیری از ظرفیت آن‌ها در صورت نیاز خبر داد.

عیدی‌پور در پایان تاکید کرد: در حال حاضر عملیات لکه‌گیری در سه ضلع مهار شده ادامه دارد و نیروهای عملیاتی آتش‌نشانی همچنان در محل مستقر هستند تا از هرگونه شعله‌وری مجدد ناشی از وزش باد یا وجود نقاط اشتعال پنهان جلوگیری کنند.

ص/

برچسب ها: مهار حریق
آخرین اخبار