رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام خبر داد:

واژگونی پژو در شهر ایلام دو کشته بر جای گذاشت

گروه استان‌ها - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام از وقوع سانحه واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژو در بلوار حاج قاسم سلیمانی شهر ایلام و مرگ دو نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۰۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹ 11 November 2025

واژگونی پژو در شهر ایلام دو کشته بر جای گذاشت

به گزارش خبرنگار تابناک از استان ایلام سرهنگ «علی‌احمد شاوردی» رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام با اعلام این خبر اظهارکرد: در ساعات اولیه بامداد امروز، برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره واژگونی خودرو در بلوار حاج قاسم سلیمانی، بلافاصله مأموران پلیس راهور به همراه نیرو‌های انتظامی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به انتقال دو مجروح دیگر این حادثه توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی، افزود: بر اساس نظر کارشناسان، علت اصلی وقوع این سانحه، ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه تشخیص داده شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان ایلام تأکید کرد: از رانندگان تقاضا داریم با رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی، از شتاب‌زدگی و عجله در حین رانندگی جداً خودداری کنند تا شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار