مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان خبر داد؛

پرونده قاچاق کالا در تعزیرات لرستان به صدور حکم سنگین منجر شد

گروه استان‌ها-مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: در پی رسیدگی به یک پرونده قاچاق در شهرستان دورود، متهم این پرونده به پرداخت هفت میلیارد و ۳۳۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
کد خبر: ۱۲۱۰۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ 15 November 2025

پرونده قاچاق کالا در تعزیرات لرستان به صدور حکم سنگین منجر شد

به گزارش خبرگزاری تابناک از استان لرستان، «قهرمان شاهی» مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان در جمع خبرنگاران ،اظهار کرد: در پی رسیدگی به یک پرونده قاچاق در شهرستان دورود، متهم این پرونده به پرداخت هفت میلیارد و ۳۳۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

وی گفت: این پرونده مربوط به کشف یک دستگاه موتورسیکلت و شش عدد قاب تلویزیون به ارزش سه میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال بود که پس از ارسال توسط نیروی انتظامی، در شعبه اول بدوی تعزیرات دورود مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: با توجه به مدارک ارائه‌شده و گزارش ضابطین، اتهام قاچاق برای متهم محرز شناخته شد و شعبه علاوه بر ضبط کالا‌های مکشوفه، وی را به پرداخت جریمه‌ای معادل ارزش کالا محکوم کرد.

 وی اظهار کرد: از آنجا که ارزش وسیله نقلیه حامل کالا بیش از ارزش اقلام قاچاق بود، مبلغی معادل ارزش کالا نیز به جریمه اضافه شد و در نهایت رقم جریمه به هفت میلیارد و ۳۳۲ میلیون ریال افزایش یافت.

شاهی در پایان گفت: مأموران نیروی انتظامی دورود خودرو حامل محموله را به ظن قاچاق متوقف کرده بودند و پرونده پس از تکمیل مستندات برای رسیدگی قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار