فرماندار کرمانشاه مطرح کرد؛

حضور به موقع مردم در صحنه بار دیگر فتنه دشمنان را خاموش کرد

گروه استان‌ها - فرماندار کرمانشاه گفت: حضور به موقع مردم کرمانشاه در صحنه در حمایت از نظام در روز ۲۱ دی بار دیگر فتنه دشمنان را خاموش کرد و این پیام را به دشمنان مخابره کرد که مردم پای کار انقلاب هستند و اگر به پا خیزند هیچ چیز جلودارشان نیست.
کد خبر: ۱۲۱۵۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۴ 14 January 2026

حضور به موقع مردم در صحنه بار دیگر فتنه دشمنان را خاموش کرد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه ، «محمد مبین» فرماندار کرمانشاه امروز چهارشنبه در نشست شورای اداری این شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: این اعتراض‌ها موج‌سواری دشمن برای پیاده‌کردن سناریو‌های ازپیش‌طراحی‌شده از جمله تهدید بازاریان برای تعطیلی کسب‌وکار، سنگ‌پرانی، راه‌بندان، اخلال در نظم عمومی، شعار‌های ساختار شکننده، پرتاب مواد آتش‌زا، تیراندازی برای ساقط کردن نظام را به دنبال داشت.

وی افزود: دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز به دنبال همین آشوب‌های خیابانی بود که با هوشیاری مردم شکست خورد.

فرماندار کرمانشاه ادامه داد: اغتشاشگران با حمایت عوامل خارجی می‌خواستند فضا را ناامن جلوه دهند که باری دیگر با هوشیاری مردم و حضور به‌موقع در صحنه، فتنه دیگری خاموش شد و شکست خوردند.

وی تصریح کرد: مجموعه خسارت‌های وارده از سوی اغتشاشگران به اداره مربوطه را مستند‌سازی و به فرمانداری اعلام کنند.

مبین با اشاره به حوادث دانشگاه آزاد کرمانشاه نیز اشاره کرد و یادآور شد: برخورد با یکی از دانشجویان که معترضان را به آرامش دعوت کرده بود، از عهده هم دانشگاهی‌ها و هم دانشجویان او بر نمی‌آمد و رد خط دهی دشمن در آن مشهود بود همچین نحوه شهادت نیروهای امنیتی و شهادت امثال ملینا دختر سه ساله کرمانشاهی که با اسلحه بر روی دستان پدرش به شهادت رسید و نیز تعرض به رهگذران، قطعاً برنامه دشمن بود. 

وی اضافه کرد: نیروهای امنیتی و بسیج بدون سلاح در کف خیابان بودند تا امنیت را تأمین کنند،گاهی شعارهای اغتشاشگران به حدی بود که ماموران امنیتی از خجالت سرشان را پایین می‌انداختند، چون شعارهایی داده می‌شد که تنها توسط گروهک‌های منافقین می‌تواند ساخته و پرداخته شده باشد.

فرماندار کرمانشاه به غارت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شکستن عابر بانک‌ها هم اشاره کرد و اظهار کرد: این اقدامات برای نشان دادن اینکه در شهر امنیت وجود ندارد، انجام شد.

وی تاکید کرد: خسارات وارد شده به بازاریان، بانکها، مساجد باید ثبت و مستند شود،اگرچه خسارات وارد در کرمانشاه در مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ زیاد نبود، اما همین خسارات کم هم باید مستندسازی شود.

مبین، ورودی هم به انتخابات هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا داشت و خاطرنشان کرد: در بحث انتخابات قانون واضح مطالب را بیان کرده، اما در این راستا مصوبات شورای تأمین هم لازم‌الاجرا است.

وی ادامه داد: فرایند انتخابات مطابق روزشمار تقویم انتخاباتی در حال انجام است، تمامی مسائل و اقدامات در زمان‌بندی مشخص انجام می‌شود.

فرماندار کرمانشاه در حوزه افتتاحیه‌های دهه فجر از ادارات شهرستان خواست تا اول بهمن‌ماه پروژه‌های خود را به فرمانداری معرفی کنند و با نصب بنر‌هایی در سطح شهر فعالیت‌های صورت گرفته را در معرض دید عمومی قرار دهند.

وی، از برگزاری برنامه‌های متنوعی در ایام‌الله دهه فجر هم‌زمان با اعیاد شعبانیه خبر داد و افزود: تبیین خدمات صورت‌گرفته با رویکرد امیدآفرینی در صدر برنامه‌ها باشد و خدمت به مردم و رضایت‌مندی از خادمان را داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار