در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد:

سفر مستقیم زائران از تهران تا کربلا با ۵ میلیون تومان/ خسروی پایلوت طرح جدید جابه‌جایی زائران اربعین + فیلم

گروه استان‌ها-فرماندار قصرشیرین از اجرای آزمایشی طرح حمل یکسره زائران اربعین از سه استان تهران، قم و اصفهان به عتبات عالیات از طریق مرز خسروی خبر داد و گفت: زائران بدون تعویض اتوبوس، بدون توقف در مرز و بدون پرداخت هزینه‌های جانبی، با پرداخت ۵ میلیون تومان مستقیماً به کربلا و نجف اعزام می‌شوند.
کد خبر: ۱۲۲۷۱۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۲ 28 July 2026

سفر مستقیم زائران از تهران تا کربلا با ۵ میلیون تومان/  خسروی پایلوت طرح جدید جابه‌جایی زائران اربعین + فیلم

«محمد شفیعی» فرماندار قصرشیرین در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره به سفر اخیر استاندار کرمانشاه به کشور عراق، اظهار کرد: در این سفر، موضوع حمل یکسره زائران از مبدأ استان‌های کشور به قصد زیارت در کربلا و نجف مطرح شد و پس از پیگیری‌های لازم و نشست‌های کارشناسی، مقرر شد که از سه استان تهران، قم و اصفهان، زائران به صورت کاروانی از مبدأ حرکت کنند و با همان اتوبوس و با کمترین هزینه به مبلغ ۵ میلیون تومان تا کربلا و نجف مشرف شوند.

وی افزود: این اتفاق مورد موافقت طرف عراقی قرار گرفت و خوشبختانه تا امروز، در طول چهار روز گذشته، ۳۶ اتوبوس حامل زائران عزیز شکل گرفته است که رضایتمندی فوق‌العاده‌ای برای آنها رقم خورده است.

فرماندار قصرشیرین ادامه داد: امروز در بازدید‌هایی که از زوار عزیز داشتیم، موجی از رضایت را در کلام و چهره آنها مشاهده کردیم؛ هم از نظر قیمت و هم از نظر آرامش، آسایش و رفاه، این طرح فوق‌العاده به نفع زائران است.

وی تصریح کرد: این اقدام امسال در مرز خسروی به صورت پایلوت در حال اجراست و ان شاءالله در سال‌های بعدی ممکن است در مرز‌های دیگر نیز اجرا شود، اما امسال فقط ویژه مرز خسروی است.

شفیعی در پایان گفت: از همه مردم شریف و زوار عزیزی که تمایل دارند از اقصی نقاط کشور در این طرح شرکت کنند، دعوت می‌شود که به شرکت‌های بین‌المللی استان خود مراجعه کنند تا کاروانی تشکیل شده و از مسیر خسروی این موضوع را پیگیری کنند. هیچ گونه توقفی در پایانه مرزی خسروی برای این کاروان‌ها وجود ندارد و هزینه‌های جانبی دیگری نیز نخواهد داشت.

منبع: تابناک
آخرین اخبار