رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: طبق مصوبه جدید کارگروه رفع موانع تولید، دو هزار طرح نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد تسهیلات دریافت خواهند کرد 
به گزارش تابناک سمنان، بهروز اسودی ظهر یکشنبه در نشست کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی استانداری، ضمن بیان اینکه واحدهای تولیدی با هدف افزایش تولید و اشتغال تسهیلات جدید دریافت می کنند، ابراز داشت: دو هزار طرح نیمه تمام که پیشرفت آنها بالای ۶۰درصد فیزیکی است، شامل این طرح می شوند.
وی با اشاره به اینکه این واحدهای تولیدی با هدف رونق تولید و افزایش اشتغال، تسهیلات جدید دریافت می کنند، گفت:همچنین هفت هزار واحد تولیدی کوچک و یک هزار واحد تولیدی متوسط نیز شامل این طرح می شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنانگفت: طبق دستورالعمل جدید، ۱۰هزار واحد تولیدی با هدف رونق تولید و اشتغال و بهسازی و نوسازی صنایع، معادن و صنوف تولیدی درحدود ۲۰هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت می کنند که در این راستا حدود هفت هزار واحد کوچک، یک هزار واحدمتوسط و دو هزار طرحنیمه تمام با پشرفت فیزیکی ۶۰ درصد از این تسهیلات بهره مند خواهد شد.
اسودی اظهار داشت: در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید، ۷۸۱واحد تولیدی استان سمنان در حدود ۴۳۴ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در طول ۵۸ جلسه قبلی کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان مشکلات ۳۸۰واحد تولیدی در امور مربوط به بانکی، مالیات، تامین اجتماعی، زیربنایی و ... بررسی شد و تا کنون ۹۱۴ مصوبه برای رفع موانع تصویب و ۵۲درصد آنها اجرایی شده است.