مدیرکل شیلات وآبزی پروری استان اردبیل گفت:مردم این استان درمصرف ماهی وآبزیان رتبه سوم را دربین استان های کشوربه خود اختصاص داده اند .
کد خبر: ۲۳۹۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۲ 16 April 2015
به گزارش ایرنا، میرآرمان واعظی درجشنواره طبخ آبزیان خلخال افزود: سرانه مصرف ماهی دراستان اردبیل 7/9 کیلوگرم است که با افزایش 20 درصدی تولید ماهی درسال جاری این میزان یک کیلوگرم افزایش خواهد یافت .

وی گفت: درسال گذشته بیش ازهفت هزارتن ماهی ازسطح 400 مزرعه واستخرپرورش ماهی درمناطق مختلف استان تولید وبه بازار مصرف عرضه شده که با اجرای پروژه های دردست اجرا این میزان با 20 درصد افزایش به بیش از9هزارتن تا پایان امسال خواهد رسید .

واعظی اظهارکرد: برغم بالابودن سرانه مصرف ماهی دراستان اردبیل به عنوان یک استان غیر ساحلی، هنوزسرانه مصرف ماهی در این استان نسبت به سرانه جهانی 15 کیلوگرمی فاصله دارد .

اوبیان داشت: سرانه مصرف ماهی دربرخی از کشورهای اروپایی 50 الی 60 کیلوگرم بوده وبا توجه به خواص گوشت ماهی وفواید بسیارآن برای بدن اداره کل شیلات استان اردبیل برای افزایش سرانه مصرف ماهی ونزدیک شدن به سرانه جهانی تلاش می کند .

واعظی با تقدیرازهمکاری مسوولان دستگاههای اجرایی ومردم خلخال دربرگزاری نخستین جشنواره پخت آبزیان درخلخال افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ترویج فرهنگ مصرف ماهی ،ارایه شیوه های صحیح پخت ومصرف ماهی ومعرفی تنوع غذاهای درست شده از ماهی وابزیان است .

درنخستین جشنواره طبخ آبزیان خلخال که درمحل منطقه نمونه گردشگری ودرکنارچشمه پراب ازناو برگزارشد 26 نفرازبانوان شرکت کننده انواع غذاهای تهیه شده ازماهی ازجمله ماهی شکم پر، کباب میگو، ماهی کبابی شکم پر، میگوسوخاری، فیله ماهی تند، فسنجان ماهی، قلیه ماهی، سمبوسه ماهی کوکوی خاویار، سالاد ماهی ،املت ماهی وکتلت ماهی را درمعرض دید ونمایش عموم قراردادد.

درپایان این جشنواره با رای هیات داوران جشنواره خانم ها پروانه ذبیحی، لیلا شکارچی ورباب امیدی به عنوان سه نفربرتراین جشنواره معرفی شدند .
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار