مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس پیش بینی ها امسال افزون بر 6 هزار تن پسته در این استان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
کد خبر: ۲۹۷۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۹ 18 September 2016
اردشیر شهرکی اظهار داشت: هشت هزار و 712 هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت پسته اختصاص دارد که 6 هزار و 10 هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی ادامه داد: کله قوچی، اوحدی، اکبری، بادامی، فندوقی، ممتاز و احمد آقایی عمده ارقام پسته در این استان را تشکیل می دهند که در شهرستان های خاش، زاهدان و میرجاوه کشت و تولید می شود.
وی با بیان این که سطح زیر کشت پسته به دلیل درآمدزایی بسیار مطلوب برای کشاورزان هرسال رو به افزایش است گفت: برداشت پسته در استان از اوایل شهریور آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان کمبود واحدهای بسته بندی، فرآوری و ترمینال ضبط پسته را از جمله بخشی از مشکلات این بخش برشمرد و افزود: با تلاش و پیگیری های صورت گرفته امسال عرضه پسته استان با برند داخلی به بازارهای داخل و خارج کشور محتمل است زیرا این محصول به دلیل شرایط اقلیمی مناسب و استفاده بسیار کم از کود شیمیایی از مرغوبیت بالایی برخوردار است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید 2 بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از 200 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در 80 هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار