حمزه علی احمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: سطح زیر کشت باقلا در سیستان وبلوچستان 1500هکتار است که هر هکتار برای یک نفر ایجاد اشتغال کرده است.
وی با بیان اینکه بیشترین ارقام کشت شده باقلا در استان محلی و برکت است تصریح کرد: افزایش کشت باقلا در استان بستگی به بارندگی های سالیانه دارد.
وی ادامه داد: بیشترین سطح زیرکشت باقلا در منطقه جنوب استان و شهرستان های نیک شهر، فنوج، قصرقند و چابهار است.
علی احمدی خاطر نشان کرد: کشت این محصول از آبان ماه آغاز و برداشت آن بیشتر در ایام عید است.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: برداشت تر این محصول در بهمن و اسفند ماه برای مصرف پلویی انجام میشود همچنین برداشت باقلای خشک در استان اواخر اسفند و فروردین صورت میگیرد.