به گزارش تابناک ایلام ؛ سرهنگ محمود رجبی اظهار داشت: آشپزخانه ستاد اربعین قرارگاه خاتم مستقر در پایانه مرزی مهران توانایی پخت 15 تا 20 هزار وعده غذا در طول شبانه روز برای زائران دارد.
وی افزود: 40 آشپز ماهر به صورت نوبتی با حضور در آشپزخانه قرارگاه وظیفه پخت و پز غذا را برای زائران اربعین 97 در مرز بین المللی مهران بر عهده دارند.
مسئول ستاد اربعین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: همچنین در کنار این تعداد آشپز 110 نفر در حوزه های مختلف فرهنگی، پذیرایی، موکب داری و ... در ستاد اربیعن قرارگاه خاتم الانبیا فعالیت دارند.
رجبی گفت: این تعداد خدمتگذار حاضر در ستاد اربعین قرارگاه خاتم از نقاط مختلف کشور سازماندهی شده اند./م
ایرنا