مسئول ستاد اربعین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: آشپزخانه ستاد اربعین این قرارگاه مستقر در مهران با توجه به تراکم تردد جمعیت با همکاری فرماندهی سپاه امیرالمومنین استان ایلام روزانه بین هشت تا 10 هزار پرس غذا برای زائران طبخ می کند.
کد خبر: ۶۷۲۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۵ 24 October 2018

به گزارش تابناک ایلام ؛ سرهنگ محمود رجبی اظهار داشت: آشپزخانه ستاد اربعین قرارگاه خاتم مستقر در پایانه مرزی مهران توانایی پخت 15 تا 20 هزار وعده غذا در طول شبانه روز برای زائران دارد.

وی افزود: 40 آشپز ماهر به صورت نوبتی با حضور در آشپزخانه قرارگاه وظیفه پخت و پز غذا را برای زائران اربعین 97 در مرز بین المللی مهران بر عهده دارند.

مسئول ستاد اربعین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: همچنین در کنار این تعداد آشپز 110 نفر در حوزه های مختلف فرهنگی، پذیرایی، موکب داری و ... در ستاد اربیعن قرارگاه خاتم الانبیا فعالیت دارند.

رجبی گفت: این تعداد خدمتگذار حاضر در ستاد اربعین قرارگاه خاتم از نقاط مختلف کشور سازماندهی شده اند./م

ایرنا

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار