رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: مسائل و مشکلات این استان بر اساس برنامه ریزی های قبلی احصا شده است و تلاش می شود در این سفر تا حد امکان با همکاری سایر ارگان ها برای گره گشایی از مشکلات مردم تصمیم گیری شود. 
به گزارش تابناک ایلام؛حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای روز پنجشنبه در فرودگاه شهدای ایلام گفت: اگر مشکلاتی وجود دارد به کمک و همراهی دستگاه قضایی، اجرایی و سایر دستگاهها برای رفع آنها نیاز است.
وی بیان داشت: قوه قضاییه از ابتدا تاکنون سفرهای استانی را برای پیگیری امور قضایی و سایر مشکلات در دستور کار داشته و این سفر نیز در همین راستا صورت گرفته است.
محسنی اژه ای افزود: مشکلات استانی که حدود ۳ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز دارد را به کمک استاندار، نماینده ولی فقیه و سایر مسئولان بررسی و رفع خواهیم کرد./ع
|
بیشتر بخوانید:
|