بازداشت ۵ نفر از عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه

گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه گفت: ۵ نفر از عاملان درگیری مسلحانه در این شهر که با اقدام خود موجب رعب و وحشت شهروندان شده بودند، با اقتدار و اشراف اطلاعاتی پلیس زمین‌گیر شدند.
کد خبر: ۱۱۹۷۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱ 03 March 2025

بازداشت ۵ نفر از عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه

به گزارش تابناک از کرمانشاه و به نقل خبرگزاری پلیس، سرهنگ محمدرضا یاری اظهار داشت: شامگاه دهم اسفند پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک مورد تیراندازی در شهرک کیهانشهر کرمانشاه میان اعضای ۲ خانواده به خاطر اختلافات شخصی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل، افراد درگیر به سوی ماموران انتظامی هم تیراندازی کرده و با عربده کشی باعث ایجاد رعب و وحشت میان شهروندان شدند.

سرهنگ یاری افزود: به دنبال این درگیری، ماموران پلیس با هدایت عملیاتی فرمانده انتظامی استان طرح مهار را اجرا و موفق شدند با اقتدار ۵ نفر از عاملان تیراندازی را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه یادآوری کرد: همچنین در بازرسی از محل سکونت و درگیری متهمان ۶ قبضه اسلحه، ۵ تیغه خشاب و ۲۴ عدد فشنگ کشف کنند.

 

منبع: تابناک
آخرین اخبار