استاندار کرمانشاه مطرح کرد:

خون شهدای جنگ رمضان، روح مقاومت و همبستگی ایرانیان را به اوج رسانده است

خون شهدای جنگ رمضان، روح مقاومت و همبستگی ایرانیان را به اوج رسانده است گروه استان ها-استاندارکرمانشاه گفت:جوشش خون پاک شهیدان و امام و رهبر شهید، موجب تقویت روحیه مقاومت، ایستادگی، ایثار و همبستگی در جامعه شده و بسیاری از توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده است.
کد خبر: ۱۲۱۹۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۵ 25 March 2026

خون شهدای جنگ رمضان، روح مقاومت و همبستگی ایرانیان را به اوج رسانده است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه،« منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه با همراهی« فضل الله رنجبر» نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی  با حضور در منازل خانواده شهید ناوسروان سید شاهین حسینی و شهید ناوبان سوم احسان فتحی، از شهدای قهرمان کرمانشاهی ناو دنا، با خانواده‌های این شهیدان دیدار و از صبر و ایثار آنان تجلیل کردند.

شهدای والامقام ناو دنا در حالی که در یک مأموریت آموزشی و غیرنظامی در شرق آسیا حضور داشتند، توسط آمریکای جنایتکار و به‌طرزی ناجوانمردانه به شهادت رسیدند.

استاندار کرمانشاه در این دیدار‌ها با تأکید بر جایگاه والای شهدا اظهار کرد: شهدا تا پیش از شهادت، متعلق به خانواده‌های خود بودند، اما پس از عروج، به سرمایه‌ای ملی تبدیل شده و امروز متعلق به همه ملت ایران و مردم استان کرمانشاه هستند و همه ما به داشتن چنین فرزندانی افتخار می‌کنیم.

وی با اشاره به آثار و برکات خون شهدا افزود: جوشش خون پاک این شهیدان و امام و رهبر شهید، موجب تقویت روحیه مقاومت، ایستادگی، ایثار و همبستگی در جامعه شده و بسیاری از توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده است.

حبیبی همچنین با تقدیر از روحیه مقاومت، شجاعت و استواری خانواده‌های شهدا، به‌ویژه پدران و مادران آنان، تصریح کرد: این صبر و بزرگواری، پشتوانه‌ای ارزشمند برای تداوم راه شهدا و حفظ عزت و انسجام ملی است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس هم تأکید کرد: همه مسئولان وظیفه دارند با خدمت صادقانه به مردم و پاسداری از آرمان‌های انقلاب، ادامه‌دهنده راه پرافتخار شهدا باشند.

پدران شهیدان حسینی و فتحی هم در این دیدار با بیان اینکه افتخار می‌کنیم که فرزندانمان فدای ایران شدند، گفتند: امید داریم که نیرو‌های مسلح و مقتدر کشورمان انتقام خون همه شهدای عزیز جنگ را از دشمن جنایتکار بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار