به گزارش بنیاد امور بیماری های خاص، در کابینت های هر آشپزخانه ای ادویه پیدا می شود و استفاده از آنها علاوه بر خوش طعم کردن غذا سبب کاهش التهاب، تسکین درد معده و ... می شود.
در ادامه این گزارش می توانید با خواص پزشکی سه ادویه آشنا شوید.
زردچوبه
زردچوبه
را ملکه ادویه ها نامیده اند. این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان است و خواص
ضد ویروس، باکتری، قارچ و التهاب دارد. نتیجه مطالعه دانشمندان دانشگاه
تورنتو در سال 2007 نشان داد، ماده شیمیایی کورکومین دارای خواص ضد سرطان
است و برای مبارزه با بیماری های بدخیم - دیابت، آلرژی، آرتریت و آلزایمر -
ایده آل. زردچوبه را می توان به سالاد مرغ، سوپ، انواع خورش و ... اضافه
کرد.
دارچین
به گفته
متخصصان انجمن دیابت آمریکا، مصرف روزانه یک تا شش گرم دارچین، قند، تری
گلیسرید و کلسترول بد خون را کم می کند و سبب نابود شدن آکنه ها می شود.
زنجبیل
زنجبیل
سرشار از ماده شیمیایی gingerol است که نقش اساسی در تسکین معده درد،
تهوع، سردرد میگرنی، ورم مفاصل، درد قاعدگی و ... ایفا می کند. برای کاهش
سریع درد عضلات، باید روغن زنجبیل را پس از ترکیب با آب به صورت خمیر
درآورده و به ناحیه دردناک مالید.
انتهای پیام/