رئیس پلیس راه مازندران:

مسیر کندوان در چند نوبت از ۱۰ تا ۱۹ آذر مسدود می‌شود/جزئیات زمان‌بندی انسداد اعلام شد

گروه استان‌ها - رئیس پلیس راه مازندران از انسداد موقت محور کندوان طی چند روز آینده به‌منظور تکمیل پروژه گالری حفاظتی خبر داد و گفت:محور کندوان در بازه ۱۰ تا ۱۹ آذر، در چند مرحله به‌صورت کامل مسدود می‌شود و رانندگان باید برنامه سفر خود را مدیریت کنند.
کد خبر: ۱۲۱۲۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴ 01 December 2025
 
انسداد مقطعی محور کندوان طی روزهای آینده
 
به گزارش خبرنگار تابناک از استان مازندران «هادی عبادی» رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران از انسداد موقت محور کندوان طی روزهای آینده خبر داد و اظهار کرد: براساس درخواست اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران و با هدف تکمیل پروژه نصب گالری حفاظتی در محدوده کمربزرد تا ولی‌آباد، و پس از هماهنگی با پلیس راه راهور فراجا و تأیید فرمانده انتظامی استان، مقرر شده است محور کندوان طبق زمان‌بندی مشخص مسدود شود.

وی با تشریح جزئیات محدودیت ترافیکی، تصریح کرد: این مسیر در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۰ و ۱۱ آذر ۱۴۰۴ از ساعت ۷ صبح تا ۷ عصر و در چهارشنبه ۱۲ آذر تا ساعت ۱۲ ظهر مسدود خواهد بود.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مازندران، افزود: محدودیت‌ها در هفته آینده نیز ادامه دارد، به‌گونه‌ای که از یکشنبه ۱۶ آذر تا سه‌شنبه ۱۸ آذر از ساعت ۷ صبح تا ۷ عصر و در چهارشنبه ۱۹ آذر تا ساعت ۱۲ ظهر مسیر کندوان بسته می‌شود.

عبادی با تاکید بر اهمیت ایمنی در عملیات عمرانی، خاطر نشان کرد: به دلیل ماهیت پروژه، تردد تنها برای ساکنان بومی منطقه کندوان و آن هم تا قبل از محل عملیات امکان‌پذیر است و سایر مسافران اجازه عبور نخواهند داشت.

وی از رانندگان خواست برنامه سفرهای خود را با درنظر گرفتن این محدودیت‌ها تنظیم کنند و در صورت امکان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

رئیس پلیس راه استان مازندران، گفت: تیم‌های پلیس راه برای حفظ ایمنی و مدیریت ترافیک در محورهای استان مستقر خواهند بود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار