سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

کسب رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید توسط مازندران

گروه استان‌ها - سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران، گفت: با بیش از ۱۴۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی، موفق به کسب رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید شده است.
کد خبر: ۱۲۱۲۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹ 03 December 2025
 
کسب رتبه نخست کشور در جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید توسط مازندران
به گزارش خبرنگار تابناک از استان مازندران «اسداله تیموری‌یانسری»، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۴ موفق به ثبت بزرگ‌ترین رکورد جوجه‌ریزی در تاریخ خود شده و جایگاه نخست کشور را در صنعت مرغ گوشتی به دست آورده است.

به گفته وی، طی این مدت ۱۴۲ میلیون و ۳۹۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان انجام شده که معادل ۱۲ درصد کل جوجه‌ریزی کشور است.

تیموری‌یانسری، تصریح کرد: این حجم جوجه‌ریزی باعث شد مازندران علاوه بر صدرنشینی در تولید جوجه، در تولید گوشت سفید نیز رتبه اول کشور را کسب کند.

بر اساس اعلام سرپرست جهاد کشاورزی مازندران، نتیجه این جوجه‌ریزی گسترده، تولید ۲۵۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت سفید در هشت ماه گذشته بوده است، رقمی که متوسط روزانه تولید گوشت مرغ در استان را به بیش از ۱۰۴۱ تن می‌رساند.

وی، تحقق این موفقیت را حاصل تلاش زنجیره تولید، از تولیدکنندگان تا کارشناسان بخش طیور، و همچنین نتیجه برنامه‌ریزی‌های مدیریتی در سطح ستاد و شهرستان‌ها دانست.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران، تاکید کرد: این دستاورد بزرگ، گامی مؤثر در تأمین امنیت غذایی کشور و افزایش تولیدات پروتئینی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار