ضرورت استفاده از ظرفیت‌های محلی در برگزاری جشن‌های شعبانیه

گروه استان‌ها - سرپرست منطقه یک شهرداری قم با تاکید برجایگاه ویژه چهارمردان در جشن‌های نیمه شعبان گفت: جشن‌های شعبانیه باید با تکیه بر ظرفیت مردم محله و در شان شهر قم برگزار شود.
کد خبر: ۱۲۱۳۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲ 15 December 2025

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های محلی در برگزاری جشن‌های شعبانیهبه گزارش خبرنگار تابناک از استان قم، «حسین رضایی نسب» در دیدار با بزرگان و معتمدان محله انقلاب (چهارمردان)،با اشاره به جایگاه دیرینه محله چهارمردان در میزبانی مراسم‌های نیمه‌شعبان، اظهار کرد: این محله همیشه محور شور و شعف مردمی در ایام شعبانیه بوده و شهرداری منطقه یک تلاش می‌کند مراسم امسال در شأن قم و شهروندان برگزار شود.

وی نقش مساجد، هیئات و معتمدان محلی را در ایجاد فضای معنوی و نشاط اجتماعی کلیدی دانست و افزود: همکاری نزدیک با بزرگان محله و همراهی مردم، مهم‌ترین سرمایه برای موفقیت برنامه‌های فرهنگی و خدماتی نیمه‌شعبان است.

 سرپرست منطقه یک شهرداری قم خاطرنشان کرد:محله چهارمردان به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های برگزاری جشن‌های نیمه‌شعبان در قم، هر ساله میزبان برنامه‌های مردمی با حضور گسترده شهروندان و زائران است.

وی گفت: در همین راستا شهرداری منطقه یک مجموعه‌ای از اقدامات از جمله تأمین تسهیلات خدماتی، آماده‌سازی محیط، زیباسازی محله و پشتیبانی فرهنگی را در دستور کار قرار داده است تا این آیین‌ها با بهترین کیفیت برگزار شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار