بی پولی دلیل تعطیلی نانواییهای محمود آباد

فرماندار و رئیس کارگروه آرد و نان محمودآباد با اشاره به فعالیت ۱۳۳ واحد خبازی در شهرستان، نبود نقدینگی را یکی از مشکلات خبازان اعلام کرد و گفت: برخی واحدهای نانوایی به تعطیلی کشیده شده است.
کد خبر: ۱۳۵۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷ 25 November 2015
به گزارش تابناک مازندران، یحیی یوسف پور ظهر دوشنبه در کارگروه آرد و نان محمودآباد گفت: در اواسط آبان ماه سال جاری ۲۳ واحد خبازی شهرستان محمودآباد به علت عدم نقدینگی مالی نسبت به خرید آرد اقدام نکرده و این موضوع موجب تعطیلی برخی واحدهای خبازی در سطح روستاها شده و خرید نان را برای مردم در روستاها دچار مشکل کرده است.

فرماندار محمودآباد با اشاره به اینکه نان قوت اصلی مردم است گفت: تعطیلی واحدهای خبازی تبعات زیادی را برای شهرستان به همراه خواهد داشت و با توجه به دستورالعمل استانی صادره مبنی بر عدم صدور پروانه واحد خبازی بدون نظر مساعد فرماندار و کارگروه آرد و نان شهرستان باید تعطیلی واحدهای خبازی نیز با نظر فرماندار و کارگروه صورت پذیرد.

یوسف پور با تأکید بر رعایت مسائل بهداشتی از سوی واحدهای خبازی خواستار نظارت بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط در این خصوص شد و گفت: بنا به گزارش همکاران در بازدیدهای میدانی انجام‌شده در این زمینه به نتیجه مطلوب نرسیدیم و دستگاه‌های مسئول باید دقت لازم را داشته باشند.

وی ضمن تأکید بر نظارت مستمر بر واحدهای خبازی خواستار بازرسی‌های مستمر و پیگیری‌های لازم در حوزه رعایت مسائل بهداشتی از سوی کلیه اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان شده تا مسائل بهداشتی به حداقل برسد.

نماینده عالی دولت در شهرستان محمودآباد گفت: در راستای جلب رضایت شهروندان از کیفیت نان، واحدهای خبازی رتبه‌بندی شده و شاخص ارزیابی این واحدها  بر اساس عملکرد مطلوب و رضایت‌بخش آنان است.  

فرماندار محمودآباد با اشاره به الزام نوسازی واحدهای خبازی اعلام داشت: بخش اعظمی از واحدهای خبازی شکل سنتی داشته و باید در زمان تجدید پروانه الزام به نوسازی داشته تا شرایط نان سالم در محیط بهداشتی فراهم و موجب جلب رضایت شهروندان شود.

وی خاطرنشان کرد در نظر است نانوایی‌هایی که عملکرد خوبی داشته باشند تشویق شده و این معیار خوبی برای ایجاد رقابت و قدرشناسی از زحمت کشان این عرصه است.

وی عنوان کرد: نان به‌عنوان کالای مصرفی و نیاز روزانه مردم از اهمیت خاصی برخوردار بوده و نیاز است به‌منظور ارائه نان باکیفیت و مرغوب به شهروندان نظارت‌ها بر واحدهای خبازی افزایش یابد.

فرماندار محمودآباد با تأکید بر اهمیت آموزش خبازان اعلام داشت: آموزش همواره مبنای تمامی تغییرات اجتماعی بوده و موجب افزایش دقت لازم و ارتقای کیفیت نان شده و هرچه خبازان در این حوزه بیشتر آموزش‌دیده شوند میزان رضایتمندی شهروندان را بیشتر به همراه خواهد داشت.

وی گفت: نوسازی و بازسازی واحدهای خبازی سطح شهر و بروز رسانی تجهیزات و ماشین‌آلات طبخ نان در ارتقاء کیفیت نان به شکل مستقیم تأثیرگذار بوده و با کیفی سازی نان شهروندان با اطمینان خاطر اقدام به تهیه نان مصرفی خود می‌کنند.
مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار