حسین حدادی با اشاره به موضوع سلامت نان گقت: افزودنی مجاز سبب ارتقای کیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود لذا توجه به این مسئله بسیار حائز اهمیت است.
وی در ادامه افزود: برای رفع مشکل کمبود آهن، اسید فولیک به صورت مکمل در کنار آهن به آرد اضافه شده و سبب افزایش جذب آهن میشود.
دبیر انجمن غلات با اشاره به این که متاسفانه برخی نانواییها در طبخ از افزودنی غیرمجاز استفاده می کنند، اظهارداشت: این مساله در مواردی می تواند سلامت فرد را به خطر اندازد.
حدادی در شبکه رادیویی سلامت در پایان خاطرنشان کرد: افزودنی های غیرمجاز نه تنها کیفیت نان را بالا نمی برد، بلکه تاثیر منفی بر روی ارزش تغذیه نان دارد و سلامت افراد جامعه را به خطر می اندازد از این رو باید جلوی استفاده از افزودنی های غیر مجاز توسط مراجع مربوطه گرفته شود.