به گزارش تابناک هرمزگان، دکتر نظر نژاد با تاکید بر رعایت بهداشت توسط متولیان هیئت های مذهبی بیان داشت: مواد غذایی پخته شده در محیط آشپزخانه و یا صحن مساجد در مدت طولانی نگهداری نشود و ترجیحا در کمتر از دو ساعت توزیع و مصرف شود. همچنین در هنگام توزیع غذا ، خادمین از راه رفتن روی سفره خودداری کرده ونظافت و بهداشت صحن مساجد و محل های برگزاری مراسم رعایت شود.
وی در ادامه افزود: ظروف يك بار مصرف بي رنگ و شفاف براي مواد غذايي سرد و مرطوب مناسب هستند ولي براي مواد غذايي داغ نبايد مورد استفاده قرار گيرند.
انتهای پیام/*