مدیرکل شیلات استان همدان گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۹/۲ کیلوگرم بوده که این میزان در استان همدان ۷ کیلوگرم است.
کد خبر: ۱۸۷۵۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳ 27 February 2016

مدیرکل شیلات استان همدان گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور ۹/۲ کیلوگرم بوده که این میزان در استان همدان ۷ کیلوگرم است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علی دولو اظهار داشت: ۶۵۰ واحد ماهی خوراکی در استان مشغول به فعالیت هستند که در این واحدها ۳۲۵۰ تن ماهی سردابی و۸۷۰ تن ماهی گرمابی تولید می شود.

وی به تشویق همشهریان به بالا بردن میزان سرانه مصرف ماهی تاکید و تصریح کرد: اجرای دوره های آشپزی طبخ آبزیان به تعداد ۱۲۰ دوره و روزی ۳۰ نفر و۴۰ دوره برای ۱۰۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

دولو با تولید ماهی زینتی در استان اشاره کرد و اظهار داشت: درراستای تحقق اقتصاد مقاومتی ،تولید ماهی زینتی با سرمایه اندک برای افراد جویای کارمی تواند به عنوان یکی از مشاغل خانگی درآمد قابل توجهی برای این افراد فراهم کند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۴۲ واحد تولید ماهی زینتی در استان مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: در این واحدها ۳/۸۲۰/۰۰۰ ماهی زینتی تولید می شود.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار