در حالی که آمار‌های جمع آوری شده درباره افزایش وزن کودکان مطمئناً نگران کننده هستند، متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند راهکار‌هایی وجود دارد که والدین می‌توانند به فرزندان خود در ایجاد عادات غذایی و سبک زندگی سالم کمک کنند.
کد خبر: ۹۸۸۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸ 25 August 2021
بر اساس شواهد به دست آمده در مطالعه‌ای جدید که در ایالات متحده انجام گرفته است در دوران پاندمی از هر سه کودک آمریکایی، یک کودک با افزایش وزنی بیش از آنچه انتظار می‌رفت، مواجه شده است.

به گزارش تابناک همدان، مطالعات اخیر نشان می‌دهد که افزایش وزن ناشی از پاندمی کرونا برای کودکان مشکل ساز شده است و این می‌تواند به دلیل افزایش مصرف فست فود و غذا‌های فرآوری شده باشد.

مطالعات حاکی از این است که عادات غذایی ناسالم و بی تحرکی ممکن است بر کودکان در طول پاندمی کرونا تأثیر منفی گذاشته باشد. مطالعات نشان می‌دهند که کودکان در دوران پاندمی فعالیت کمتری دارند، میان وعده‌های بیشتری مصرف می‌کنند و بیشتر وقت خود را در حال کار با کامپیوتر، تبلت و موبایل هستند.

شرکت کنندگان در این مطالعه به مدت شش هفته در طول بهار و تابستان بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ میلادی از طریق گزارشات مربوط به غذا، خواب، مدت زمان کار کردن با وسایل الکترونیکی و نیز داده‌های ورزشی، مورد بررسی قرار گرفتند.

متخصصان دریافتند که کودکان شرکت کننده در این تحقیق “افزایش وزن سریع در ماه‌های تابستان” را تجربه کردند و این روند در حالی که کودکان در دوران پاندمی، آموزش‌های مجازی را تجربه کردند و در خانه ماندند، ادامه یافت.

مطالعه دیگری نیز در اوت ۲۰۲۱ انجام و نتایج آن در Epic Health Research Network منتشر شد که در آن، متخصصان بیش از ۵.۳ میلیون کودک را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. نتایج این تحقیق نیز نشان داد که در دوران پاندمی از هر سه کودک (۳۳.۸ درصد) در ایالات متحده، یک کودک افزایش وزنی بیشتر از آنچه که انتظار می‌رفت، دارد.

در حالی که آمار‌های جمع آوری شده درباره افزایش وزن کودکان مطمئناً نگران کننده هستند، متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند راهکار‌هایی وجود دارد که والدین می‌توانند به فرزندان خود در ایجاد عادات غذایی و سبک زندگی سالم کمک کنند.

آنان می‌گویند: شرکت دادن کودکان در کار‌های کوچک و ساده آشپزی مانند تهیه کردن یک وعده غذایی سالمتر و ترغیب آن‌ها به انتخاب مواد غذایی سالم مانند میوه‌ها و سبزیجات، آن‌ها را با این خوردنی‌ها آشناتر کرده و از جمله اقداماتی است که می‌تواند به افزایش تحرک کودکان و کاهش وزن آن‌ها کمک کند.

به گزارش فاکس نیوز، در عین حال متخصصان بر این باورند که کودکان تحت تأثیر محیط و والدین خود هستند و عادات غذایی والدین و اطرافیان می‌تواند بر داشتن عادات غذایی سالم یا ناسالم در کودکان تاثیرگذار باشند.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار