مهدی حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح
با توجه به افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی در تعطیلات
نوروز به منظور حفظ سلامت شهروندان به اجرا در آمده است.
وی ادامه داد:
در قالب این طرح 32 گروه ثابت و سیار شامل 26 دامپزشک و 48 بازرس گوشت بر
اغذیه فروشی ها، سردخانه ها، کشتارگاهها، قصابی ها و خودروهای حامل گوشت
نظارت دارند.
وی تصریح کرد: تامین سلامت و شرایط شرعی و بهداشتی تولید و
توزیع انواع فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و ماهی
به منظور رفاه حال مسافران و شهروندان در طول سال به ویژه تعطیلات نوروزی
از اهمیت خاصی برخوردار است.
مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از
شهروندان خواست در هنگام خرید محصولات خام دامی نسبت به بهداشتی بودن و
تاریخ مصرف مواد غذایی توجه کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارائه نظرات، انتقادات و شکایات خود با سامانه
1512 تماس برقرار کنند.
سیستان و بلوچستان با دارا بودن اقلیم آب و
هوایی بسیار متنوع و طبیعت زیبا هر ساله پذیرای شمار زیادی گردشگر است که
حفظ بهداشت و سلامت غذایی آنان در اولویت قرار دارد.